Airfield Festival in Sibiu! The future of partying

Airfield Festival

Een festival waar je niet alleen los gaat op de meest uiteenlopende muziekstijlen, maar ook uit een vliegtuig kan springen? Het Airfield Festival – dat van 30/07 tot 02/08 doorgaat op en rond een oud vliegveld – is ongetwijfeld uniek!

VIBRATIONS – FLIGHT – RYTHM – RELAXATION

ADRENALINE – MAGIC – MUSIC – ATMOSPHERE

Airfield Festival

Wat is Airfield Festival?

Airfield Festival is geen doorsnee festival zoals de anderen. Buiten een straffe line-up met meer dan 70 artiesten, zijn er daarnaast heel wat extra activiteiten die het festival bijzonder maken. Denk maar aan:

  • Skydiving,luchtdoop, ballon –en/of helikoptervlucht
  • mountainbike- en BMX trails
  • Skate- en waterpark
  • Motorshow
  • Luchtballonvaart
  • Volleybal, lounge area, snuisterkraampjes,…

Airfield Festival

Een diverse line-up…

Meer dan 70 artiesten halen hun beste beats boven aan verschillende stages. In de line-up vind je zowel grote internationale namen als Roemeense en Belgische artiesten. Voor ons nog onbekend, maar écht de moeite om te ontdekken. Van electro, reggae, funk, ska, jazz, improvisatie, hip-hop tot alternatieve fusion, je gaat er los op heel wat verschillende muziekstijlen!

Enkele artiesten die alvast op de affiche staan: The Skatalites, Klingande & Arnold Sax, Dixon, Moonlight Breakfast, Fanfare Ciocarlia, Subcarpati, CTC, mobb deep, doblow … De volledige line-up vind je terug op de www.airfield.ro

Airfield Festival

Waar moet ik zijn?

Het Airfield Festival vindt plaats op het Magura Airdrome, een prive vliegveld in de buurt van de stad Sibiu in Roemenië. Niet meteen bij de deur dus, maar wel dé place to be voor wie zoekt naar een unieke festivalervaring!

Het festivalterrein op en rond het vliegveld is maar liefst 40 hectaren groot: het ideale terrein voor heel wat randactiviteiten. Op amper 5 km ligt de prachtige middeleeuwse stad Sibiu: een authentieke plek aan de voet van de imposante Transsylvanische Alpen.

Hou je van de pure festivalervaring, dan kies je voor de camping op het festivalterrein.

Airfield Festival

Airfield Festival

Airfield Festival

Airfield Festival

Airfield Festival

Airfield Festival

Airfield Festival

I FLY !!

Sorry - Comments are closed

Corporate gifts for BEROBA members

Members

Partners

BEROBA Board Meetings

Weather

Route Planner

Exchange rate

Shares